Αναζήτηση Αλφαβητικα

Ονειρα Αλφαβητικά

Σχετικά με εμάς

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

Αγαπη και μίσος

Ζωή και θανατος

Ελευθερία και ασφαλεια

Σωστο και λαθος

Αρσενικες και θηλυκες πλευρες του εαυτου σας.

Μας λένε για τις βασικές μας αναγκες πόθους και φοβους, για μερικους απο τους οποίους δεν είμαστε ενήμεροι.Αφηστε τα να έρθουν... Θελήστε τα και θα μαθετε να καλωσορίζετε αυτους τους φόβους και τα στρες.Συχνα τα ονειρα που βλέπετε με αλλους ανθρὡπους είναι το δικο σας είδωλο σε διαφορετική κοτασταση υπαρξης. Το ποιοι είναι οι φόβοι σας η τι θα θέλατε να είστε η να πετύχετε, αντανακλαται συχνα στα ονειρα σας. Τα προφητικα ονειρα ομως είναι διαφορετικα.

Τα σύμβολα είναι η γλώσσα των ονείρων. Ένα σύμβολο μπορεί να επικαλείται ένα αίσθημα ή μια ιδέα και συχνά έχει μια πολύ πιο βαθιά και βαθύτερη έννοια από οποιαδήποτε λέξη. Ταυτόχρονα, αυτά τα σύμβολα μπορεί να σας αφήσουν σύγχυση και να αναρωτιέστε τι ήταν αυτό το όνειρο.

Η απόκτηση της δυνατότητας ερμηνείας των ονείρων σας είναι ένα ισχυρό εργαλείο. Στην ανάλυση των ονείρων σας, μπορείτε να μάθετε για τα βαθιά μυστικά και τα κρυμμένα συναισθήματά σας. Θυμηθείτε ότι κανείς δεν είναι καλύτερος ειδικός στην ερμηνεία των ονείρων σας από τον εαυτό σας.

Για να σας καθοδηγήσουμε με τις ερμηνείες των ονείρων σας, έχουμε ερμηνεύσει πάνω από 5900 λέξεις-κλειδιά και σύμβολα και πάνω από 20.000 διαφορετικές έννοιες στο διαρκώς αναπτυσσόμενο λεξικό των ονείρων μας. Αυτές οι σημασίες δεν έχουν καθόλου το τελευταίο λόγο πάνω στα όνειρα σας, αλλά ελπίζουμε ότι θα σας εμπνεύσει να εξερευνήσετε και να προτείνετε ένα σημείο αναφοράς για την κατανόηση των δικών σας όνειρων. Δεν υπάρχει "μία ερμηνεία ονείρων που να ταιριάζει σε όλους".

Κάθε λεπτομέρεια, ακόμη και το πιο λεπτό στοιχείο στο όνειρό σας, είναι σημαντικό και πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την ανάλυση των ονείρων σας. Κάθε σύμβολο αντιπροσωπεύει ένα συναίσθημα, μια διάθεση, μια μνήμη ή κάτι από το ασυνείδητό σας. Κοιτάξτε προσεκτικά τους χαρακτήρες, τα ζώα, τα αντικείμενα, τους τόπους, τα συναισθήματα, ακόμα και το χρώμα και τους αριθμούς που απεικονίζονται στα όνειρά σας. Ακόμα και το πιο ασήμαντο σύμβολο μπορεί να είναι σημαντικό. Αυτό το λεξικό, μαζί με τις δικές σας προσωπικές εμπειρίες, αναμνήσεις και περιστάσεις, θα σας οδηγήσει σε μια σημαντική και εξατομικευμένη ερμηνεία. Με την πρακτική, μπορείτε να αποκτήσετε μια κατανόηση των κρυμμένων μηνυμάτων που τα όνειρά σας προσπαθούν να σας πουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου