Αναζήτηση Αλφαβητικα

Ονειρα Αλφαβητικά

Αποποίηση ευθυνών

Αποποίηση ευθυνών για τον  ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗ

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη δήλωση αποποίησης ευθύνης του ιστότοπού μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αποποίηση ευθυνών για to https://aksiopistos-oneirokritis.blogspot.com/:


Όλες οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο δημοσιεύονται με καλή πίστη και με γενική ενημέρωση μόνο. https://aksiopistos-oneirokritis.blogspot.com/ δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με την πληρότητα, την αξιοπιστία και την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών. Οποιαδήποτε ενέργεια αναλαμβάνετε με βάση τις πληροφορίες που βρίσκετε σε αυτόν τον ιστότοπο (https://aksiopistos-oneirokritis.blogspot.com/), είναι αυστηρά με δική σας ευθύνη. https://aksiopistos-oneirokritis.blogspot.com/ δεν θα ευθύνεται για τυχόν απώλειες ή / και ζημιές σε σχέση με τη χρήση του ιστοτόπου μας.

Από τον ιστότοπό μας, μπορείτε να επισκεφθείτε άλλους ιστότοπους, ακολουθώντας αποσυνδέσεις σε τέτοιους εξωτερικούς ιστότοπους. Αν και προσπαθούμε να παρέχουμε μόνο ποιοτικούς συνδέσμους σε χρήσιμους και ηθικούς ιστότοπους, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο του περιεχομένου και της φύσης αυτών των ιστότοπων. Αυτές οι συνδέσεις με άλλους ιστότοπους δεν συνεπάγονται  για όλο το περιεχόμενο που βρίσκεται σε αυτούς τους ιστότοπους. Οι κάτοχοι και το περιεχόμενο του ιστότοπου ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται να εμφανιστούν πριν έχουμε την ευκαιρία να καταργήσουμε έναν σύνδεσμο ο οποίος μπορεί να έχει τοποθετηθεί «κακός».

Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι όταν εγκαταλείπετε τον ιστότοπό μας, άλλοι ιστότοποι ενδέχεται να έχουν διαφορετικές πολιτικές απορρήτου και όρους που είναι εκτός ελέγχου μας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις Πολιτικές απορρήτου αυτών των ιστότοπων καθώς και τους "Όρους Παροχής Υπηρεσιών" πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε επιχείρηση ή μεταφορτώσετε οποιαδήποτε πληροφορία.

Συγκατάθεση


Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη δήλωση αποποίησης ευθύνης και συμφωνείτε με τους όρους της.

Ενημέρωση


Η αποποίηση ευθύνης τέθηκε σε λειτουργία την: Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου, 2018· Εάν Πρέπει να ενημερώσουμε, να τροποποιήσουμε ή να προβούμε σε αλλαγές στο παρόν έγγραφο, οι αλλαγές αυτές θα αναρτηθούν εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου